Antonio Banderas i Melani Grifit: Kraj velike ljubavi

Antonio Banderas i Melani Grifit: Kraj velike ljubavi

Autor: | 23/06/2014

0


Sezona razvoda u Holivudu je počela, a otvorili su je oni od kojih se to najmanje očekivalo. Pre dve nedelje, kada je Melani Grifit kalifornijskom sudu podnela zahtev za razvod od Antonija Banderasa posle osamnaest godina braka, mnogi su bili zatečeni jer su verovali da njihovu ljubav ništa ne može da naruši. Međutim, razočarali su se samo oni neupućeni. U „fabrici snova“ duže već je javna tajna da bivša ljubav Dona Džonsona i zgodni španski glumac nisu funkcionisali kao bračni partneri, već kao bliski prijatelji.
- Niko nikog nije prevario i za kraj nije kriva treća osoba. Jednostavno više nisu zaljubljeni jedno u drugo, i znali su da će pre ili kasnije staviti tačku na sve - otkrio je za magazin „US Weekly“ izvor blizak paru.
Još prošlog proleća svetom se pronela vest da je jednoj od najlepših holivudskih ljubavi došao kraj. Kako sada stvari stoje, jasno je da su Melani i Antonio odlagali razvod zbog njihove sedamnaestogodišnje kćerke. S obzirom na to da je Stela maloletna, odlučili su da će oboje brinuti o njoj, mada će glumica, kako se navodi u dokumentima podnetim sudu u Los Anđelesu, dobiti i manju alimentaciju. Podela imovine trajaće nešto duže jer je reč o sumi od pedeset miliona dolara, koju su zajedno stekli. Osim toga oboje imaju nekretnine u Sjedinjenim Američkim Državama i Evropi. Melani ima još dvoje starije dece, kćerku Dakotu iz braka sa Donom Džonsonom, za koga se dva puta udavala, i sina Aleksandra iz braka sa Stivom Bauerom. Banderas je bio oženjen koleginicom Anom Lezom sve dok nije stigao u Holivud i na prvi pogled se zaljubio u Grifitovu kada su 1995. godine snimali komediju „Dve više“.
- Mnogo smo razmišljali i odlučili smo da posle skoro dve decenije okončamo brak. To će se dogoditi na prijateljski način, uz najveće uzajamno poštovanje, kako ne bismo povredili osećanja naših porodica i da bismo u najlepšem sećanju sačuvali predivan period koji smo proveli zajedno - stoji u zajedničkom saopštenju koje su objavili prošlog ponedeljka.
U bračnu buru upali su odavno. Nije tajna da je Melani, pored nebrojenih plastičnih operacija, veliki zavisnik i od alkohola, čak i narkotika, zbog čega je nekoliko puta išla na rehabilitaciju. Oba njena prethodna braka završila su se iz istog razloga, zbog poroka od kojih nije mogla da pobegne. Međutim, bliski prijatelji tvrde da je ovoga puta njen najveći problem bio nedostatak samopouzdanja jer joj je u poslednje vreme sve teže padalo saznanje da je u braku sa veoma atraktivnim čovekom koji je i dalje u žiži interesovanja mnogih dama. Poljuljanu veru u sebe navodno je uspela da ojača prošlog proleća, uz ljubavnika s kojim su je paparaci u više navrata snimili na neobičnim mestima. Iako vesti o prevari nikad niko nije potvrdio, ulje na vatru dolivale su informacije prema kojima je Melanina posesivnost kamen spoticanja, jer je njome oterala Banderasa od sebe. Žučni nesporazumi i svađe završavali su se litrima alkohola i jakim tabletama za smirenje koje je nekontrolisano koristila.
- Nikada nismo poricali probleme koje Melani ima, uvek smo otvoreno govorili o tome. I nikada nismo krili da se sukobljavamo kao što to čini i svaki drugi par - izjavio je Banderas prošle godine za američke medije, kada su ga pitali na koji način planiraju da spasu brak.
Međutim, i posle svih tih terapija, seansi i savetovališta koja je slavni par posećivao, pronosile su se glasine da je veza ugrožena i da neće opstati ukoliko se Melani potpuno ne izleči. S druge strane, tabloidi su sve češća Banderasova odsustva od kuće pripisivali vanbračnim aferama. Prošlog marta slikali su ga kako uživa u Kankunu u društvu nepoznate plavuše, a mesec dana kasnije, na „Kanskom festivalu“, „uhvaćen“ je u flertu sa dve egzotične lepotice.
- Melani je u haosu. Ne samo da postoji opasnost da izgubi ljubav svog života, već je i njena karijera gotova, dok je Antonio i dalje zvezda. Ljubomora je godinama izjeda i ne verujem da može da nastavi da živi u strahu od njegove prevare - rekla je tada prijateljica slavne glumice, dodajući da su se odnosi bračnog para posebno pogoršali posle priča o njegovom neverstvu.
Uprkos razvodu, Melani je odlučila da na desnoj ruci zadrži tetovažu sa srcem u kome je napisano ime njenog uskoro bivšeg supruga, što je i pokazala kada se za vikend pojavila na jednom događaju u Los Anđelesu. Međutim, ništa ne traje večno, čak ni u Holivudu.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin