Melani Grifit i Antonio Banderas prolaze kroz bračnu krizu

Melani Grifit i Antonio Banderas prolaze kroz bračnu krizu

Autor: | 13/07/2012

0

U poslednje vreme holivudski parovi razvode se sve češće - najpre Demi Mur i Ešton Kučer, zatim Džoni Dep i Vanesa Paradi, a prošle nedelje i Tom Kruz i Kejti Holms.
Magazin "Nešenel enkvajer" u svom najnovijem broju piše da se još jedan slavni par, Melani Grifit i Antonio Banderas, trenutno suočava sa krupnim bračnim problemima koji bi mogli da ih dovedu do razvoda.
Naime, već neko vreme kruže glasine da su Melani dozlogrdila Antoniova "flertovanja" sa drugim ženama, a nedavno je na ulici uslikana bez burme na ruci.
- Biće to veoma ružan razvod, jer je u pitanju puno novca, 50 miliona dolara - rekla je za "Enkvajer" jedna glumičina prijateljica.
- Melani je u haosu. Ne samo da postoji opasnost da izgubi ljubav svog života, već je njena karijera gotova dok je Antoniova zvezda još uvek u usponu - rekla je ona, dodajući da su se odnosi dvoje glumaca posebno pogoršali nakon što je na nedavnom festivalu u Kanu Antonio uhvaćen kako flertuje ne sa jednom, već dve "egzotične lepotice".
- Ljubomora je već godinama izjeda i ne verujem da može i dalje da živi u strahu da će je on prevariti - objasnio je isti izvor.
Melani Grifit i Antonio Banderas su u braku od 1996. godine i imaju petnaestogodišnju kćerku Stelu.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin