Zorica Brunclik: Osuđena zbog vređanja Miloša Bojanića

Zorica Brunclik: Osuđena zbog vređanja Miloša Bojanića

23/06/2014

0


Zorica Brunclik osuđena je zbog vređanja Miloša Bojanića. Presuda je izrečena pre tri nedelje po krivičnoj tužbi poznatog pevača, jer ga je Brunclikova u rijalitiju „Farma“ pljunula u lice, nazvala pedofilom i lažovom i rekla mu da je trula prostata.

Prema rečima izvora iz Palate pravde, posle ove presude nekad bliske prijatelje očekuje nastavak suđenja po materijalnoj tužbi Bojanića, u kojoj je tražio 500.000 dinara odštete za naneti duševni bol i povredu časti.

- Zorica je izgubila presudu i krivično je osuđena, dok je materijalni postupak još u toku. Data joj je opomena i moraće da reguliše sve sudske troškove. Pošto se ranije nije odazivala na ročišta i maksimalno je izbegavala da se suoči s Bojanićem, na poslednjem se pojavila jer joj je uručen policijski poziv. U sudnici je nastao opšti haos - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da je supruga poznatog harmonikaša Miroljuba Aranđelović Kemiša zaplakala pred sudijom.

- Sudija je vikala na Brunclikovu kad joj je postavljala pitanja jer se pevačica pravila da se ne seća da je vređala Miloša i da je bila isprovocirana. U trenutku je počela da plače jer više nije znala šta da kaže - završava sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo Miloša Bojanića, koji je potvrdio naša saznanja.

- Jeste, istina je, ali molim vas da o tome više ne pričamo. Mislim da je sve to što se dešava najobičnija glupost. Rijaliti je završen, Zorica i Kemiš to znaju. Sve što se desilo treba baciti u kantu i staviti tačku na to. Život ide dalje, sad sam preokupiran nastupima i promovisanjem nove pesme- kaže Bojanić.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin