Dženifer Lopez: Progovorila o sukobu sa Marajom Keri

Dženifer Lopez: Progovorila o sukobu sa Marajom Keri

Autor: | 23/06/2014

0

Za pevačicu Dženifer Lopez i njenu koleginicu Maraja Keri kruže glasine da se ne podnose, međutim kako latino diva kaže u pitanju je samo nesporazum. Poznata pevačica je gostujući u jednom šou programu odlučila da pojasni o čemu se zapravo radi.
Do nesporazuma je došlo 2008. godine kada je Maraja Keri navodno izjavila kako nikada ne bi pristala na duet sa Dženifer, odnosno kako bi se radije pojavila sa svinjom na sceni nego što bi pristala na taj angažman. To nije kraj, Maraja nije htela ni da se pozdravi sa koleginicom na finalu Američkog idola prethodne godine. I latino diva je prtvrdila da je čula neke loše stvari na Marajin račun, ali da joj uprkos tome ne zamera.
- Maraja i ja nismo u svađi, nismo se čak nikad ni srele. Verujem da smo obe žrtve tabloida i nesporazuma. Ja bih čak i volela da se upoznamo i da se družimo - rekla je Dženifer.
- Ko zna možda postanemo i prijateljice. Maraja ima predivan glas, mislim da je izuzetno talentovana, oduvek sam volela njene pesme - izjavila je Dženifer u emisiji.

Izvor: Super žena

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin