Ceca Ražnatović: Otkrila kako ju je pokojni suprug zaprosio

Ceca Ražnatović: Otkrila kako ju je pokojni suprug zaprosio

Autor: | 25/06/2014

0


Ceca Ražnatović je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića otkrila da ne voli da se slika i da snima spotove ali da, nažalost, mora zbog prirode posla. Najviše voli da bude kod kuće i da gleda televiziju.

- U svojoj kući pronalazim svoj mir i svoje slobodno vreme želim da iskoristim isključivo na način na koji meni odgovara i to je za mene vid opuštanja. Neko voli da pliva, trenira, udara u džak, ja ne...

Dok su domaćin i gošća gledali prilog o njenim najvećim koncertima, Ceca je rekla da bi volela da ima mogućnost da zagrli i izljubi sve ljude koji su joj došli na koncert i pomogli joj da se oseća neverovatno. Prokomentarisala je i da je prekretnica u njenoj karijeri bila promena saradnika i da, kada je upoznala Marinu Tucaković stvorila je potpuno nov identitet na estradi.

Tetka je pitala Cecu da li može da joj nađe muža, a ona se nasmejala i rekla da i ona sama traži ali nešto slabo ide, čak da će i odustati... Kako ju je Arkan zaprosio Ceca je rekla:
- U kući me je zaprosio, klekao, dao, prsten, majka nije bila tu. To je bilo nešto najromantičnije, ali nikako da se ponovi.
Ognjen je pitao da li bi volela da se uda na plaži, a pevačica se nasmejala i rekla:
- Kakva je kriza, više ne biram!

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti