Ešton Kučer: Blizanac slavnog glumca tvrdi da mu je Mila Kunis suđena

Ešton Kučer: Blizanac slavnog glumca tvrdi da mu je Mila Kunis suđena

Autor: | 25/06/2014

0


Brat blizanac Eštona Kučera smatra da je njemu i Mili Kunis suđeno da budu zajedno.
Majkl Kučer presrećan je zbog toga što je zvezda serije "Dva i po muškarca", koji je prethodno bio u braku sa Demi Mur, sada veren i očekuje prvo dete sa koleginicom sa kojom je snimao seriju "Vesele sedamdesete", te tvrdi da je trebalo da njih dvoje oduvek budu zajedno.
- Obožavam Milu. Njih dvoje su se našli ponovo posle 14 godina, definitivno im je suđeno. Kao Rosu i Rejčel iz "Prijatelja", da se venčaju Dejvid Švimer i Dženifer Aniston. Oni su sjajan par. Veoma sam srećan zbog njih, zaista. Ešton je srećniji nego što je ikada bio - ispričao je Majkl, čija je sestra Tauša takođe trudna, pa jedva čeka da postane i stric i ujak u isto vreme.
- I naša sestra i Ešton čekaju bebe, to je tako uzbudljivo za celu porodicu. Ešton i Mila su veoma uzbuđeni što će postati roditelji. Ja imam decu od 9 i 4 godine, a imamo i 16-godišnjaka u porodici. Sada nam stižu nove generacije.
Majkl smatra da je sjajno što će bebe biti rođene sa malim razmakom i što će rasti okružene velikom porodicom.
- Mama dolazi iz irske katoličke porodice. Ima 10 braće i sestara, mi smo ogromna porodica. Imali smo 83 osobe na našem imanju prošlog Božića, a baka je kuvala za sve.


Autor: Life Content
Foto: Getty, JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin