Novak Đoković: Predah na Ibici u muškom društvu

Novak Đoković: Predah na Ibici u muškom društvu

Autor: | 26/06/2014

0

Naš najbolji teniser Novak Đoković posle učešća na Rolan Garosu, kada je u finalu izgubio meč od žestokog rivala Rafaela Nadala, odlučio je da okupi svoje prijatelje na Ibici, gde se u muškom društvu provodio nekoliko dana.
Harizmatični sportista je na društvenim mrežama podelio sliku vesele družine sa bazena, a jedina žena u društvu bila je lutka na naduvavanje. Kako je fotografiju naslovio sa "momačko veče", to je podstaklo glasine da će se on i njegova verenica Jelena Ristić, koja je u drugom stanju, venčati ovog vikenda, ali je ta vest ubrzo demantovana. Naime, Đoković je sada skoncentrisan na pripreme za najvažniji turnir tokom godine Vimbldon, gde će dati sve od sebe da na londonskoj travi podigne pehar. Venčanje sa Jelenom sigurno će uslediti ubrzo posle toga, a spekuliše se da će sudbonosno "da" izgovoriti na Svetom Stefanu.
- Dragi moji, mnogo vam hvala za sve poruke podrške koje ste mi slali posle finala. Biće mnogo razloga za slavlje u mesecima koji dolaze. Uzeo sam malo slobodnog vremena za odmor sa momcima i šaljemo vam zajednički zagrljaj. Vidimo se uskoro - napisao je Novak na Fejsbuk profilu.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti