Mardan Palace: Hotel koji će nadmašiti sve vaše sne

Mardan Palace: Hotel koji će nadmašiti sve vaše sne

Autor: | 28/06/2014

0


Svim neodlučnim putnicima izbor letnjeg godišnjeg odmora je do sada je zadavao prave muke, bilo da je u pitanju porodično letovanje ili romantični odmor za dvoje.
A kako bi vaš odmor bio upravo ono što treba da bude - vreme kada se ne misli na obaveze i prikuplja energija za nove poduhvate, treba da budete rasterećeni, posvećeni sebi i osobama koje volite.
Zato, izbor savršene destinacije, hotela i prevoza prepustite stručnjacima, a vaše je samo da uživate. Stručni tim agencije Big Blue za vas je i ove sezone spremio raznovrsnu ponudu hotela, koje ćemo vam predstavljati u narednim danima.

Prvi na listi je svakako najluksuzniji od njih - fantastični Mardan Palace!

Hotel se nalazi 15 km od aerodroma u Antaliji, i 25 km od centra grada. Ovaj luksuzni resort je smešten u Lari počeo je sa radom 2008. godine, i prostire se na površini od 180.000 m2.

Ako želite odmor koji relaksira i okrepljuje, prepustite se iskustvu znalaca. Hotel koji je rezervisan za putnike željne uživanja, odmora, relaksacije, udobnosti, bogate usluge i hotelskih sadržaja. Jedini hotel koji je na najsofisticiraniji način pomirio bogato Evropsko nasleđe i tursku tradiciju. Mardan Palace sa sjajnih 5 zvezda. Smešten na jednoj od najpoželnjijih regija Antalije, na Lari, predstavlja nešto između Vesaja i Dolma Bahce palate sa posebnom istočnjačkom notom, uređen po standardima koji će tek doći. Čaroliji nema kraja - virtuoznost arhitekata stvorila je maleno ostrvo sa replikom istanbulske Devojačke kule, u koju su smešteni neki od "a la carte" restorana. Do kule se stiže pravim venecijanskim gondolama. Nesvakidasne uređenje hotela, luksuzne sobe kreirane kao privatne odaje jet set elite. Posebna pažnja je usmerena na repliku Da Vincijevog mosta s kojeg mozete posmatrati morski svet u bazenu zapremine 350.000 galona morske vode, a naravno uz posebnu opremu i u pratnji instruktora možete i zaroniti u živi svet mora.

Ovo je hotel baš za Vas!

Mardan_Palace2

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Big Blue turska