Danijela Vranić: Demantovala glasine o vezi sa kontroverznim biznismenom

Danijela Vranić: Demantovala glasine o vezi sa kontroverznim biznismenom

Autor: | 30/06/2014

0

Danijelu Vranić poslednjih nekoliko dana mediji dovode u vezi sa narko dilerom Dragoslavom Kosmajcem jer pevačica nije želela da otkrije svoju tajnu vezu, odnosno muškarca sa kojim je u ljubavi, a čiji identitet jako dobro čuva od javnosti.
- Kada sam pročitala naslov da sam u vezi sa Kosmajcem, pomislila sam da je u pitanju onaj muzičar. Bila sam iznenađena kako me sa njim spojiše. Međutim, kada sam videla da je to neki čovek kome prvi put u životu oči vidim, tek tad sam se iznenadila - rekla je pevačica za "Pulsonline".
Podsećamo, u javnost je procurela priča i da je raskinula sa Kosmajcem nakon što se pročulo da su zajedno, ali Vranićeva tvrdi da to nije istina i da ona i dalje ima dečka sa kojim uživa u ljubavnoj vezi.
- Uživam u ljubavi sa svojim dečkom. Naravno, nemam potrebu da ga medijski eksponiram baš iz tog razloga što nisam od onih koji po svaku cenu vole da bodu oči emotivnim životom. Nismo raskinuli, baš nam je lepo. Naravno, nije u pitanju taj kontroverzni biznismen o kojem vi pričate - izjavila je Danijela.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti