Katarina Ostojić Kaja: Džek i ja ne planiramo proširenje porodice

Katarina Ostojić Kaja: Džek i ja ne planiramo proširenje porodice

Autor: | 01/07/2014

0

Katarina Ostojić Kaja i Džunior Džek, posle višegodinje veze, nedavno su izgovorili sudbonosno "da". Pevačica dugo nije mogla da nabavi potrebne papire kako bi mogla zakonski da se uda za Italijana, kome je pravo ime Vito Lućente.
Pošto su svoju ljubav sada i zakonski ozvaničili, pevačica je i više nego srećna.
- Lepo nam je zaista, uživamo isto kao i pre venčanja - rekla je Kaja i dodala da je njen suprug trenutno zbog nastupa u Riminiju, dok je ona u Briselu
- Preseljenje za Italiju će malo sačekati jer trenutno imamo puno obaveza oko njegovog albuma koji treba da izađe uskoro.
Pevačica kaže da će zajedno sa Džekom i svojom porodicom u avgustu otputovati na odmor, i ističe da je on svakog dana iznenađuje romantičnim gestovima:
- On mene uvek iznenađuje. Stalno mi piše ljubavna pisma i ostavlja po kući. Nikad nisam bila preterano romantična, ali uzvraćam mu svakodnevno svojom ljubavlju i pažnjom.
Ipak, Kaja otkriva da još uvek ne planira proširenje porodice.
- Ne bih se udala po treći put da mislim da on nije onaj pravi. Naravno da želimo prinovu, ali ne žurimo sa tim, niti planiramo... Ako se desi, biće dobrodošlo - rekla je Kaja za Pulsonline.

Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti