Ketrin Hajgl: Progovorila o neuspesima koji su joj uništili karijeru

Ketrin Hajgl: Progovorila o neuspesima koji su joj uništili karijeru

Autor: | 03/07/2014

0

Ketrin Hajgl dostigla je svetsku popularnost zahvaljujući ulozi u seriji "Uvod u anatomiju", ali je u poslednjih nekoliko godina njeno ime palo u zaborav. Lepa glumica u novom intervjuu za magazin "Marie Claire" progovorila je o neuspesima zbog kojih je njena glumačka karijera doživela propast i o lošoj reputaciji zahtevne zvezde koja je prati.
- Moja karijera je bila moj najbojli prijatelj dugo vremena, a onda mi je odjednom okrenula leđa. A ja to nisam očekivala. To me je iznenadilo i bila sam ljuta zbog ove izdaje - rekla je 35-godišnja zvezda.
Ketrin se najpre našla na meti kritika u junu 2008. godine, kada je izjavila ad ne želi da bude kandidat za nagradu Emi za svoj rad u seriji "Uvod u anatomiju", objasnivši da materijal koji je dobila te sezone "ne može da joj garantuje takvu čast". Dve godine kasnije napustila je seriju, ali ona smatra da je zapravo loš izbor uloga u filmovima nakon toga pravi krivac za njene neuspehe.
- Bilo mi je sjajno, obožavam romantične komedije. Ali, možda sam malo preterala. Nisam mogla da kažem "ne" - kaže glumica, koja je nakon uspešnih ostvarenja poput "27 haljina" glumila u nekoliko filmova koji su dobili loše kritike i doživeli propast na bioskopskim blagajnama.
- Prestala sam da sebi postavljam izazove. Sve se pretvorilo u rutinu, a to me je izmorilo jer sam kreativna osoba. Zato sam napravila pauzu u karijeri, da bih se zapitala šta želim i šta tražim.
Situacija je postala još gora, kada je u septembru 2013. godine "Hollywood Reporter" objavio članak u kojem je nekoliko izvora Ketrin opisalo kao osobu sa kojom ne vredi sarađivati zbog njenih suludih zahteva. Jedan od njih otkrio je da je ona neprestano na filmskom setu imala probleme sa garderobom i scenarijom, te da često nije želela da napusti svoju prikolicu. Prošlog decembra, magazin "Forbes" proglasio ju je za jednu od "najpreplaćenijih glumica".
- Bilo je trenutaka kada sam razmišljala o tome da podignem novac sa svog penzionog računa i otvorim prodavnicu za pletenje ili da živim od zemlje. Sve se činilo tako komplikovano, a ja sam želela da pojednostaivim stvari - kaže glumica, koja je sa suprugom Džošom Kelijem usvojila dve kćerke. Ipak, ona dodaje da još uvek ne odustaje od svoje holivudske karijere.
- Deo mene je i dalje "holivudska životinja". Jedva čekam da se vratim glumi. Mislim da konačno prelazim u novu fazu svoje zrelosti.
Ketrin trenutno radi na svom novom filmu, "Jenny's Wedding", a uskoro će se vratiti i na male ekrane, u seriji "State of Affairs".

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Ketrin Hajgl