Bijonse i Džej Zi: Zajedno na odmoru uprkos problemima

Bijonse i Džej Zi: Zajedno na odmoru uprkos problemima

Autor: | 04/07/2014

0

I dok se u medijima i dalje šuška o bračnim problemima Bijonse i Džej Zija i glasinama da je reper prevario svoju suprugu, slavni par uporno se trudi da razuveri javnost nežnim porodičnim fotografijama.
Čuvena pevačica objavila je na svom profilu na Instagramu nekoliko fotografija sa njihovog odmora, a na jednoj od njih vidimo je kako se drži za ruke sa svojim suprugom. Sve fotografije su bez potpisa, ali jasno je da je Bijonse na ovaj način želela da demantuje glasine o problemima u njihovom braku. Dan ranije, ona je objavila još jednu simpatičnu porodičnu fotografiju, koja je nastala tokom njihove posete jednoj umetničkoj instalaciji u Njujorku, zajedno sa kćerkicom Blu Ajvi.
Slavni supružnici neprestano privlače pažnju spekulacijama o razvodu nakon objavljivanja skandaloznog snimka na kojem Bijonsina sestra Solanž napada Džej Zija u liftu. Situacija je dodatno pogoršana kada je pevačica na njihovom zajedničkom koncertu u Ohaju promenila reči pesme o neverstvu sugerišući da ju je reper prevario. To je išlo u prilog glasinama koje već odavno kruže u američkim medijima da je on imao aferu sa pevačicom Majom.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti