Vanja Udovičić: Nesvakidašnji susret sa policijom

Vanja Udovičić: Nesvakidašnji susret sa policijom

Autor: | 06/07/2014

0


Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić juče je viđen u razgovoru sa saobraćajnim policajcem u centru Beograda. U prvi mah se učinilo da je mladi ministar načinio saobraćajni prekršaj, pa su ga novinari pozvali kako bi saznali šta se zapravo desilo.

- Apsolutno sam poštovao saobraćajne propise, i nisam zbog toga zaustavljen. Saobraćajac me je prepoznao i zaustavio kako bi mi se požalio na stanje u njegovom omiljenom kuglaškom klubu iz Smedereva. Upitao me je kako bismo mogli da pomognemo klubu koji se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji - rekao nam je Udovičić.

Ministar je rekao kako se srdačno ispričao sa policajcem, i obećao mu da će videti šta može da učini povodom njegove molbe, da bi se zatim odvezao svojim oldtajmerom.

Za razliku od svojih kolega iz Vlade Srbije koji se voze u luksuznim i skupocenim automobilima, Vanja Udovičić vozi Mercedes 123 kupe, čiji je poslednji primerak proizveden sada već davne 1985. godine. Kako je u pitanju oldtajmer vidi se da je ministar pravi zaljubljenik u ovaj automobil, s obzirom na to da izgleda besprekorno.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin