Manja Babović: Romansa sa ruskim milionerom

Manja Babović: Romansa sa ruskim milionerom

Autor: | 15/07/2014

0


Manekenka Manja Babović (24) u vezi je sa ruskim milionerom, tvrdi izvor blizak naslednici poznate srpske imperije.

Prema rečima ovog izvora, mlađa ćerka biznismena Milije Babovića već duže vreme živi u Londonu, gde pohađa fakultet, a tamo je i upoznala tri godine starijeg dečka, čiji identitet krije od javnosti.

- Manja i on su se upoznali na fakultetu i posle nekoliko dana otpočeli su romansu, u kojoj uživaju više od pola godine. Njihovo mesto boravka je London, ali često putuju na Azurnu obalu. On je, kao i Manja, naslednik veoma bogate porodice, ali ona o njemu priča samo najbližim prijateljima i porodici. Jednom je na društvenoj mreži Instagram objavila zajedničku fotografiju, koju je posle nekoliko dana obrisala. Znam da se pre dva meseca desila nezgoda kada je vozeći njegov skupoceni auto imala manji udes. Ona je prošla bez povreda, ali je napravila materijalnu štetu - navodi sagovornik blizak manekenki.

Inače, Manja je bila u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem, a mediji su je povezivali i Simonom de Karićem. Njena rođena sestra udata je za novoizabranog trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića, dok brat Stefan Babović ima ćerku sa Naike Bokan.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: manja babovic

Najnovije vesti