Sanja Marinković: Progovorila o zdravstvenim poteškoćama

Sanja Marinković: Progovorila o zdravstvenim poteškoćama

Autor: | 15/07/2014

0

Voditeljka Sanja Marinković govori o kritikama koje trpi zbog emisije, o poslu koji obožava, ali koji zna da bude naporan i zbog čega ima zdrastvene tegobe.
- Imam problema sa disanjem, a sa godinama postaje sve teže. Sada idem na terapije gde se pomoću fizičkih aktivnosti trudim da popravim disanje. Gledaoci ne znaju da ja snimam četiri emisije u danu. To je veliki fizički napor - otkriva Sanja.
"Magazin IN" će biti premijerno emitovan do kraja jula na Pinku, u avgustu ćemo se prisetiti najboljih momenata protekle sezone, a od 6. septembra startuje petnaesta sezona zabavnog tok-šou programa.
- Ovih dana sam u intenzivnim razgovorima za novi vizuelni identitet emisije. Što kažu moji urednici, Željko i Milica Mitrović, ono što je dobro ne treba menjati tako da ostajem dosledna svom konceptu koji publika voli. I dalje se ludo zabavljam snimajući “Magazin IN”. Verovatno vremenom sazrevam i kao voditelj. Inspiraciju pronalazim svuda oko mene i nije mi dosadno. Nisam se zasitila, a verujem i da neću - priča Sanja.
Često je izložena kritikama zbog načina vođenja emisije, istih gostiju, napadnog smeha, načina oblačenja... Ona smatra da se ne može svima udovoljiti.
- Postoji jedna ključna stvar u Srbiji, a to je da publika gleda i ono što je mnogo nervira. “Magazin IN” gledaju i oni koji me vole, ali i koji me ne vole da bi me kritikovali. Dobro je da postoje i jedni i dugi. U onom trenutku kada ne bude komentara, onda emisija ne postoji. Nije da se ne zapitam kada čujem negativan komentar, ali ja protiv svoje prirode, smeha i raspoloženja ne mogu. Ako bih drugačije radila, glumila bih - iskrena je Sanja.
Voditeljka tvrdi da se i ukus publike menja iz sezone u sezonu kada su gosti u pitanju.
- Ja pravim komercijalnu emisiju koja služi da zaradi pare za svoju televiziju. Kod mene dolaze oni koji mogu da naprave rejting. Ne pravim imidž od svoje emisije. Da radim emisiju za svoju dušu i zarad svog imidža, ona bi potpuno drugačije izgledala kada je reč o karakteru gostiju. Ovako je to komercijalna i pitka stvar. U ovoj sezoni su rejting pravile neobične kombinacije gostiju. I to je bilo teško da se postigne, jer je bilo najteže da nagovorite glumicu u zrelim godinama da sedi sa Grandovom zvezdom. Mnogi se bune, ali nekako mi to pomirimo - kaže voditeljka.
Sanja otkriva da gostima “Magazina IN” daje pitanja koja će postaviti u emisiji četiri dana unapred.
- Moj scenario je vrlo striktan. Svi ga dobiju i to je dobro jer se svi oni unapred pripreme. Ono što im ne prija kažu mi pa ja promenim. Taj gost treba da mi dođe i naredne godine, pa zbog čega bih se kompromitovala za jednu emisiju? - ističe Sanja Marinković.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti