Katarina Živković: Veza sa Banetom još nije gotova

Katarina Živković: Veza sa Banetom još nije gotova

Autor: | 20/07/2014

0


Raskid Katarine Živković i Baneta Jankovića njihovi fanovi još uvek nisu prihvatili, a čini se ni oni sami. Posle nekoliko meseci ćutanja pevačica je prvi put za Star progovorila o gorućim temama koje već nedeljama intrigiraju javnost i priznala da nije ravnodušna na Mirka Šijana, ali i da se redovno čuje i viđa sa bivšim verenikom...

Još uvek nisi prebolela Baneta?
- Vidi, trebalo nam je dosta vremena da se nekako situacija stabilizuje. Svaki raskid je težak i bolan. Svako od nas treba da nastavi da živi i ide napred, ne smemo da budemo destruktivni.

Sve je to okej, ali tvoje emocije prema njemu još nisu izbledele?

- Glupo je pričati o tome. Svi i dalje govore o našoj vezi, tako da je ona nekako i dalje prisutna. Kao da i dalje traje. Bane i ja smo normalni i zreli ljudi i često se čujemo telefonom. Kada pročitamo nešto u novinama o nama, pozove on mene ili ja njega i lepo sve raspravimo. Kada imamo vremena, i vidimo se. Mogu vam samo reći da nijedan raskid nije prijatan, tako da nije bio ni naš. Sve je to bolno i sve to treba preživeti i izdržati na nogama. Pored ljubavi, tu je i navika koju je veoma teško iskoreniti.

Prvo si osvojila Danijela, sina Suzane Jovanović, pa onda i Mirka Šijana, sina Goce Božinovske.
- To su sve moji momci. (smeh) Mlada sam, šta ko može da mi zabrani. Obojicu mnogo volim.

A ŠTA JE KAĆA JOŠ REKLA O ŠIJANU, BANETU I OSTALIM MOMCIMA I KOLEGINICAMA, PRIČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STAR KOJI JE VEĆ U PRODAJI!

naslovna

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti