Bane Janković i Katarina Živković: Nova šansa za ljubav

Bane Janković i Katarina Živković: Nova šansa za ljubav

21/07/2014

0

Stara ljubav zaborava nema. Maneken Bane Janković i Katarina Živković odlučili su da nakon nekoliko meseci od raskida opet daju šansu ljubavi.

Kako "Alo!" saznaje, pevačica je posetila restoran koji je maneken nedavno otvorio, i to na dan njenog rođendana. S obzirom na to da je tada bila u Australiji, Kaća je u petak uveče iznenadila Branislava kada je ušetala u lokal. Njih dvoje su celo veče ispijali vino i uživali u hrani, a onda je Živkovićeva odlučila i da zapeva.

- Bane nije očekivao da će Kaća doći. Čuli su se kada se vratila iz Australije i on je zvao da dođe u njegov restoran, ali mu nije precizirala dan. Samo je u petak uveče ušetala u lokal i on od tada nije skidao osmeh sa lica. Nisam siguran da li su se oni pomirili nedavno ili je to veče bilo presudno. Da su i dalje zaljubljeni, videlo se iz aviona - rekao je izvor koji je bio na licu mesta.

Pozvali smo Baneta kako bismo proverili informacije, a on nam je dobro raspoložen potvrdio njena saznanja.

- Mi se nikada nismo svađali, a da smo se u nekom emotivnijem smislu pomirili...jesmo. Ja Kaću volim, mnogo godina je iza nas, kao i razne situacije, naišli smo na krizu koja nam je pomogla da shvatimo da nas dvoje ne možemo da se, bar, ne čujemo. Uživam kada smo zajedno, sada je sve super, ali je još rano da pričam o celoj situaciji. Nisu se sve stvari iskristalisale. Polako, biće prilike da detaljnije pričamo o svemu - bio je iskren maneken, a kada smo ga pitali da li je Katarina zapevala nešto za njegovu dušu, uz osmeh nam je odgovorio da je bilo više numera.

- Jeste! Pa sve vreme je meni pevala, šalim se. Ona zna da ja mnogo volim pesmu "Volelo se dvoje mladih" i "Žute dunje", i to mi je odmah zapevala. Nisam morao da naručujem - kaže Bane.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još