Goga Sekulić: Godinu dana sam održavala Igorov grob, sada neka to čine njegove bivše

Goga Sekulić: Godinu dana sam održavala Igorov grob, sada neka to čine njegove bivše

Autor: | 21/07/2014

0


Pevačica Goga Sekulić odlučila je da stavi tačku na pisanja mnogobrojnih medija o tome da li hoće da se zamonaši ali i da li je istina da je njeno ime izbrisano za muževljevog spomenika.
Goga je pre nekoliko dana boravila na Ostrogu gde je pronašla svoj mir pa je kroz razgovor sa novinarkom i prokomentarisala kako joj dođe da digne ruke od svega i da se zamonaši.
- Ništa nisam definitivno rekla a ono što je devojka napisala je istina, u smislu, da imam želju i da zaista se tamo zaista prelepo osećam. Da nađem neki svoj mir - rekla je pevačica za emisiju "Premijera".
Kakav je njen odnos sa svekrvom i da li je istina da je, posle svega, odlučila da potpuno izbaci Gogu iz života time što će sa spomenika svog sina izbrisati njeno ime, Goga je izjavila:
- Ja nemam svekrvu, nikada je nisam ni imala. Muka mi je da pričam o tome. Zamolila sam da prijatelje i rodbinu da o tome više ne pričamo. Godinu dana sam održavala Igorovu grobnicu, čistila ga, plaćala ljude da čiste. Od mene dosta. Sad neka njegove bivše čiste i njegovi roditelji. Igor je ostavio dvoje dece, ja ih nemam. Volila bih da se u budućnosti ostvarim kao majka. To je jadno brisanje imena iz zahvalnice. Igor je znao šta sam uradila za njega. Dela su bitna, a ne reči. Meni je mirna savest. Želim samo da idem dalje.
Goga nastavlja svoj život dalje, pa završava i album na kom je prethodni period vredno radila.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin