Kaya Palazzo: Vaše je samo da uživate

Kaya Palazzo: Vaše je samo da uživate

Autor: | 23/07/2014

0

Svim neodlučnim putnicima izbor letnjeg godišnjeg odmora je do sada je zadavao prave muke, bilo da je u pitanju porodično letovanje ili romantični odmor za dvoje.
A kako bi vaš odmor bio upravo ono što treba da bude - vreme kada se ne misli na obaveze i prikuplja energija za nove poduhvate, treba da budete rasterećeni, posvećeni sebi i osobama koje volite.
Zato, izbor savršene destinacije, hotela i prevoza prepustite stručnjacima, a vaše je samo da uživate. Stručni tim agencije Big Blue za vas je i ove sezone spremio raznovrsnu ponudu hotela, koje ćemo vam predstavljati u narednim danima.

Nakon Mardan Palace, Gural Premier Tekirova, Max Royal Kemer, Xperia Grand Bali, Xperia Saray Beach i Xperia Candelor, predstavljamo vam Kaya Palazzo!

Hotel se nalazi 27 km od aerodroma i 35 km od centra Antalije, na samoj obali mora. Zauzima površinu od 210.000 m2.
Hotel Kaya Palazzo, nov ali prostorno i tehnički doveden do savršenstva. Ljubazno osoblje koje perfektno komunicira na engleskom će vam rado pomoći kako da izaberete a la carte restoran baš po vašem ukusu. Plaža peščano-šljunkovita, široka i dugačka, voda mirna, plava i čista. Animatorski tim odvaja vreme baš za svakog gosta i svi će se zabaviti. Deca u mini klubu, a odrasli apsolutno u svakom kutku hotela. Individualno će vam pristupiti, a vi treba samo da uživate.

Kaya_Palazzo2

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Big Blue