Vladimir Mikić: Bivši suprug Snežane Dakić otkriva istinu o njihovom razvodu

Vladimir Mikić: Bivši suprug Snežane Dakić otkriva istinu o njihovom razvodu

Autor: | 25/07/2014

0

Voditeljka Snežana Dakić i biznismen Vladimir Mikić odlučili su da nakon devet godina stave tačku na svoj brak, što je prilično iznenadilo domaću javnost i pokrenulo brojne priče o mogućim razlozima.

Vladimir je rešio da progovori i otkrio je da već dugo u njihovom braku nisu cvetale ruže i da se sporazumno razvode.

- Odluka da se rastanemo nije se dogodila preko noći. Jednostavno, neke stvari ne funkcionišu, dolazi do sve većeg nerazumevanja i ljudi se udalje jedni od drugih. Ceo proces razvoda biće okončan nakon godišnjih odmora. Formalno starateljstvo nad Laurom pripašće Snežani, uz dogovor da se zajedno staramo o njoj. Oko imovine nema problema. Sva zajednička imovina koju smo stekli pripašće Snežani i Lauri. Naravno, ja ću im i dalje pomagati finansijski - rekao je Vladimir, a zatim se osvrnuo na glasine da je bio neveran voditeljki.

- Pojavilo se dosta tekstova sa neproverenim informacijama. Svako zna da sam uz Snežanu bio kada se razbolela, da smo zajedno putovali i bili u Nemačkoj. Naš emotivni odnos je, s druge strane, naša privatna stvar - rekao je Mikić, koji je takođe istakao da će biti prijatelji kao što su i do sada bili.

- Nas dvoje smo se dogovorili i obećali jedno drugome da ćemo biti prijatelji kakvi smo bili sve vreme našeg zajedničkog života. I dalje ćemo pomagati jedno drugome i to ne samo oko stvari koje se tiču samo Laure - završava Mikić.

Izvor: Informer
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin