Ana Aleksander: Novi uspeh naše glumice u Holivudu

Ana Aleksander: Novi uspeh naše glumice u Holivudu

Autor: | 28/07/2014

0


Srpska glumica, koja u Holivudu gradi uspešnu karijeru, dobila je ulogu u sitkomu „Mystery Girls“.

Ana Aleksander osvojila je Ameriku slobodnim scenama seksa u seriji „Chemistry“ i ulogom Srpkinje u sitkomu „The Exes“, a sada glumi sa zvezdama nekadašnje hit serije „Beverli Hils 90210“ Tori Speling i Dženi Gart.

- Bilo je veoma fino raditi s njima u seriji „Mystery Girls“. Na setu vlada porodična atmosfera, ćerke i muževi obe glumice bili su na snimanju. Tori je bila veoma prijateljski nastrojena, a Dženi je povučena. Neprestano su nešto radile, pa nismo provele mnogo vremena zajedno. Sitkom govori o dve bivše TV zvezde, koje su glumile u seriji o detektivima, a zatim su postale pravi detektivi koristeći ono što su naučile na televiziji. Ne mogu da otkrivam detalje jer epizoda još nije emitovana. Ja sam „guest star“ u finalnoj epizodi, glumim maserku Nađu, ali ako serija bude imala sledeću sezonu, moguće je da ću se vratiti - kaže Ana za „Blic“.

Ona ima samo reči hvale i o reditelju tog sitkoma.
- Reditelj je bio Majkl Lembek, s kojim je bilo uživanje snimati jer je pun pozitivne energije. On je postao veoma uspešan posle snimanja više od 20 epizoda „Prijatelja“ - kaže Ana.

Lepa glumica se neće zaustaviti na ovome.
- Na jesen me očekuju pozorišne predstave, pišem stripove, kreiram serije, dizajniram nameštaj... Kreativnost nikad ne sme da stane kod mene, to mi daje snagu za život. Idem na sajam „Komik-Kon“ u San Dijegu zbog stripa u kome „igram“ glavnu junakinju, kao i zbog sastanka za TV seriju, čiji sam koscenarista - kaže Ana.

izvor: Blic

foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još