Daniel Kajmakoski: Pobednik X Faktora konačno potpisao ugovor za izdavanje albuma

Daniel Kajmakoski: Pobednik X Faktora konačno potpisao ugovor za izdavanje albuma

Autor: | 29/07/2014

0


Prvi pobednik X Faktora Adria, Daniel Kajmakoski potpisao je ugovor o izdavanju albuma sa kućom Menart!
Predstavnici Menarta, regionalnog zastupnika Sony Music Entertainment, budno su pratili celokupan tok prestižnog muzičkog takmičenja, upravo onako kako to Sony Music Entertainment inače radi svuda u svetu. Mentori, Emina Jahović, Kristina Kovač, Kiki Lesendrić i Željko Joksimović, potrudili su se da se njihovi kandidati predstave u najboljem svetlu, sve dok u superfinalu nije ostalo petoro najboljih: Lukijan, Maid, Tamara, Daniel i Doktori.
Superfinalisti su se žestoko borili za vredne nagrade i prestižnu titulu nove muzičke zvezde Srbije i regiona.
U prepunoj Kombank Areni trijumfovao je Makedonac Daniel Kajmakoski, koji je proglašen pobednikom prve sezone prvog regionalnog takmičenja X Faktor.
Na drugom mestu završila je Tamara Milanović, a Maid Hećimović bio je treći.

Daniel je kao nagradu dobio muzičko izdanje za Menart u regionu (koprodukcija sa kućom City Records u Srbiji), dva video spota, PR podršku produkcije i TV "Pink", automobil Mini Coooper Coupe, kao i novčanu nagradu od Master Carda u iznosu od 10.000 evra.

Nakon potpisivanja ugovora, direktor hrvatske kuće Menart, Branko Komljenović je izjavio:

- Ponosni smo na činjenicu što je Menart posredstvom zastupstva Sony Music – Syco, te pobednom Daniela Kajmakoskog u prvoj sezoni regionalnog izdanja X factora, dobio mogućnost da sarađuje sa tako fantastičnim pevačem. Izgradnja i rad na njegovoj karijeri biće jedan od naših prioriteta u sledećem periodu, i to u svom državama regiona gde je X factor bio emitovan.

Danijel ne krije oduševljenje.
- Dragi prijatelji, presrećan sam što mogu da saopštim da mi se ostvario još jedan san. Potpisao sam ugovor sa Menartom, producentskom kućom koja će izdati moj prvi album. Uskoro možete očekivati i moju prvu pesmu!


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin