Nikol Šerzinger: Nakon tri prosidbe konačno pristala da se uda za Luisa Hamiltona

Nikol Šerzinger: Nakon tri prosidbe konačno pristala da se uda za Luisa Hamiltona

Autor: | 29/07/2014

0


Zahvaljujući takmičenju „X faktor“ Nikol Šerzinger postala je jedna od najvećih ženskih muzičkih zvezda. Taj status već je imala pre mnogo godina, dok je bila najistaknutija članica grupe „Pussycat dolls“, ali šou u kome ocenjuje mlade talente ponovo ju je vratio u žižu interesovanja. Nikol, za čiji su egzotičan izgled odgovorni geni sa Havaja, Filipina i iz Rusije, pored uspešne muzičke karijere, pažnju privlači i provokativnim fotografijama, sa kojih se često smeši iz prestižnih muških magazina.
Ali, njene zanosne obline dostupne su samo jednom čoveku, šampionu „Formule 1“ Luisu Hamiltonu, s kojim je poslednjih šest godina u burnoj ljubavnoj vezi. Posle tri propale prosidbe i nekoliko „definitivnih raskida“, atraktivna pevačica pristala je da se uda i da sedam godina mlađem vereniku konačno izgovori sudbonosno „da“. Prema navodima britanskih medija, slavni par trebalo bi da se venča u avgustu, kada će Hamilton imati tri nedelje paue. Njih dvoje su se upoznali 2007. godine na dodeli „MTV“ nagrada, i od tada su medije i javnost zabavljali strasnim izlivima ljubavi i još burnijim svađama. Izgleda da je na obostrano ludovanje stavljena tačka kada je Nikol u novu 2014. ušla sa vereničkim prstenom na ruci. Otkako su se pomirili, postali su nerazdvojni. Šestu godišnjicu veze proslavili su nedavno u romantičnoj Veneciji, a pevačica je u jednom intervjuu najavila da će zajednički život nastaviti u Švajcarskoj.
Toliko puta su se mirili i rastajali svih ovih godina, da im je prosto suđeno da ostanu zajedno. Lepa Nikol čak je odlučila da se zbog ljubavi prema slavnom vozaču ove sezone povuče iz žirija popularnog muzičkog šou-programa.
- Nijedno od njih više ne želi da prolazi kroz veliki bol posle rastanka. Sve karte su na stolu, ali ovog puta pokušavaju da okrenu potpuno novi list, oslobođeni svih problema koji su ih razdvajali u prošlosti. Jedini način da se češće viđaju bio je da smanje svoje obaveze. Nikol je odlučila da joj ovo bude poslednji „Iks faktor“ jer želi da učini sve kako bi njihova ljubav trajala - kaže izvor blizak paru.
Na pitanje da li ozvaničavanje zajedničkog života znači da je spremna i za naredni korak da postane majka, Nikol je iskreno odgovorila da o tome odluku treba da donese njen psihijatar. Naime, pop zvezda već duže ide na terapije za bolji život.
- Da, imam svog psihijatra, i odlazim na različite vrste psihičkih treninga. To je dobra navika i može da dovede misli u red. Kada postanete svesni nekih loših stvari, možete da nastavite ne strahujući da ćete uraditi ili ponoviti greške iz prošlosti. Sa problemima se moramo uhvatiti u koštac i rešavati ih, a ne ignorisati - kaže pevačica.
Njeni problemi imali su opravdanje. Jedna od najlepših žena sveta pala je u tešku depresiju kada je ostala bez prijatelja. Iako svesna da slava nije besplatna, činjenica da su joj bez objašnjena okrenuli leđa čak i najbliži, u koje je najviše verovala potpuno ju je izbacila iz takta. Pritisak je u tom trenutku pojačao raskid sa Hamiltonom, zbog čega se našla na ivici nervnog sloma. Možda je upravo posle gubitka prijatelja shvatila koliko je vezana za svog partnera, pa je, uz stručnu pomoć, odlučila da mu oprosti i da njihovoj ljubavi pruži novu šansu.
Međutim, Nikol se celog života bori sa depresijom. Ako bacite pogled na njeno telo, pod uslovom da se ne opečete od vreline, verovatno nikada ne biste pomislili da su te idealne obline nekad bile u ozbiljnim problemima. U vreme najveće popularnosti benda „Pussycat dolls“ velika zvezda nije bila nimalo sigurna u sebe, niti je bila zadovoljna svojom figurom. Upućivali su joj negativne komentare o izgledu, čak i rođena majka. Kada je nedavno otvorila dušu, mnogi su se šokirali posle saznanja da je godinama muku mučila sa bulimijom, a poznato je da ovaj poremećaj u ishrani može da ostavi velike posledice ne samo na telo već i na psihu. Osećanja je krila i od najbližih.
- Još kada sam imala četrnaest godina bila sam opterećena željom da izgledam mršavo i zategnuto. Trčala sam do iznemoglosti, dok se ne onesvestim. Dešavalo se da počnem da povraćam čim se pogledam u ogledalu. Bilo me je sramota same sebe, a samoća me je izjedala. Mislila sam da me niko neće razumeti. Morala sam da potražim stručnu pomoć.
Priznala je da je u trenucima dok je ratovala sa sobom u pitanje bio doveden i nastavak turneje njene tadašnje grupe. Bulimija ipak nije bila razlog raspada popularnih „lutkica“.
- To je bio pakao. Bukvalno sam živela u bendu sa još pet devojaka i svaki dan bio je pravo mučenje. Stalno smo bile na televiziji, ali niko nije imao pojma koliko je atmosfera očajna i koliko sam suza prolila. Ipak, zahvaljujući tom iskustvu postala sam čvršća i iskusnija. Da mogu sve iz početka, odmah bih se opredelila za solo karijeru.
Hamilton se u njenom životu pojavio u pravom trenutku. S njim je ponovo pronašla sebe i shvatila da ima srodnu dušu. Ljubav slavnog para bezbroj puta je dolazila u iskušenje. Šampion najbržih četvorotočkaša početkom prošle godine raskinuo je sa Nikol jer su u tabloidima objavljene slike na kojima je ona više nego bliska sa Krisom Braunom. Ipak, posle pet meseci pauze, shvatili su da ne mogu jedno bez drugog, a toliko su uigran duet da su nedavno proglašeni i za najstilizovaniji par.
- Volela bih da imamo mnogo dece. Luis mi stalno govori da ću biti dobra majka, a znam da će i on biti sjajan otac. Na početku naše veze živela sam u stalnom strahu, ali sada uživam. Nekad pomislim da osećam adrenalin koji teče njegovim venama dok je u bolidu. Istovremeno je i veoma romantičan. Nije mu bilo teško da doleti sa drugog kraja sveta na dva sata samo da bi prisustvovao mom nastupu, a onda da se vrati tamo gde mora. On je, jednostavno, savršen čovek - sigurna je atraktivna pop zvezda.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još