Amara Club Marine Nature: Mesto gde je sve podređeno vama

Amara Club Marine Nature: Mesto gde je sve podređeno vama

Autor: | 30/07/2014

0

Svim neodlučnim putnicima izbor letnjeg godišnjeg odmora je do sada je zadavao prave muke, bilo da je u pitanju porodično letovanje ili romantični odmor za dvoje.
A kako bi vaš odmor bio upravo ono što treba da bude - vreme kada se ne misli na obaveze i prikuplja energija za nove poduhvate, treba da budete rasterećeni, posvećeni sebi i osobama koje volite.
Zato, izbor savršene destinacije, hotela i prevoza prepustite stručnjacima, a vaše je samo da uživate. Stručni tim agencije Big Blue za vas je i ove sezone spremio raznovrsnu ponudu hotela, koje ćemo vam predstavljati u narednim danima.

Nakon Mardan Palace, Gural Premier Tekirova, Max Royal Kemer, Xperia Grand Bali, Xperia Saray Beach, Xperia Candelor, Kaya Palazzo, Amara Dolce Vita i Amara Wing Resort, predstavljamo vam Amara Club Marine Nature!

Hotel se nalazi oko 45 km od aerodroma u Antaliji, oko 15 km od Kemera, u oblasti Beldibi, na samoj obali mora. Sagraden je 1991, a renoviran 2005. godine i obuhvata površinu 60.000 m2.
Ovaj hotel spada u kategoriju "holiday village" i smatra se najboljim tog tipa u regiji. Opasan je borovom šumom, a sam kompleks je ušuškan ukrasnim šibljem i cvećem. Iz restorana direktno gledate pučinu, plaža je peščano-šljunkovita, sa vidno okačenom plavom zastavom. Deca se ne odvajaju od akva parka, dok odrasli uživaju uz riblje specijalitete. Sve je podređeno baš vama i vi odlučujete o svakom momentu uživanja.
Opuštajući i bezbedan odmor vam predstavlja Amara Wing Resort Nature!

Amara_Club_Marine1

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Big Blue