Haris Džinović: Napadnut u Hrvatskoj?

Haris Džinović: Napadnut u Hrvatskoj?

30/07/2014

0


Folk pevač Haris Džinović napadnut je u jednom restoranu u Hrvatskoj nakon što je odbio da zapeva grupi pijanih mladića.
Kako Kurir saznaje, incident se dogodio nekoliko dana pre pevačevog venčanja s dizajnerkom Melinom Galić, održanog pre tri nedelje na luksuznoj jahti kod Dubrovnika.
Prema rečima sagovornika našeg lista, do incidenta je došlo u Zadru, u restoranu hotela „Niko“ kada je pevač ušao u restoran u kojem je već bila grupa pijanih mladića i odbio da im ispuni muzičku želju.
- Haris je s prijateljima svratio do Zadra i otišao do jednog elitnog hotela. Kad je ušao unutra, tamo se već nalazilo nekoliko mladića, koji su bili pod dejstvom alkohola. Videvši Džinovića, nagrnuli su na njega tražeći da im otpeva nekoliko pesama. On je to odbio, posle čega je došlo prvo do verbalnog obračuna, a zatim i do fizičkog - ističe naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodao:
- Sve se desilo brzo. Prvo su mu dobacivali ružne reči, a onda su počeli da ga vređaju na nacionalnoj osnovi, posle čega je pevač skočio i krenuo na njih. U tom trenutku jedan od mladića se zaleteo da udari Harisa, ali je to sprečio vlasnik lokala, koji je odmah pritekao u pomoć Džinoviću i zaštitio ga. Mladići su se sklonili i ubrzo napustili restoran, a pevač nije želeo da slučaj prijavi policiji. Sva sreća što Melina nije bila prisutna jer bi izbio veći skandal - kaže sagovornik Kurira, koji je insistirao na anonimnosti.

Tokom jučerašnjeg dana pozvali smo novopečenog mladoženju, koji je rekao da mu se često dešavaju takve situacije jer gosti žele da im on peva.
- Mi smo veče pred venčanje s prijateljima koji su prisustvovali tom činu na brodu bili u restoranu mog prijatelja i bili smo odvojeni od ostalih gostiju. Niko, i da je hteo, nije mogao da traži da mu pevam. Ali više puta mi se dešavalo kad privatno izađem da neko traži muziku, pa mi opsuje majku, a ja njemu sto majki. Uvek govorim istinu, kakva god da je, a sada zaista nisam dobio batine - rekao je Haris.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin