Ivana Stamenković: Fizički nasrnula na bivšeg supruga

Ivana Stamenković: Fizički nasrnula na bivšeg supruga

Autor: | 01/08/2014

0

Osim što se za starateljstvo deteta bore na sudu, Nikola Pavlović (31) i Ivana Stamenković (35) svojevremeno su imali i fizički sukob, kada je bivša članica grupe „Models“ napala svog bivšeg supruga i fasciklom pokušala da ga ubode u vrat.

Kako „Alo!“ eksluzivno saznaje, sve se dešavalo ispred Nikoline zgrade u Novom Beogradu, u trenutku primopredaje male Petre (4), a incident su zabeležile sigurnosne kamere koje su postavili stanari.

- Nikola je u tom trenutku držao Petru u rukama, a Ivana je kod sebe imala fasciklu. Sve se dešavalo ispred Pavlovićeve zgrade. Prvo su se svađali i raspravljali, Ivana je glasno vikala, a onda je u jednom momentu počela da udara bivšeg supruga, koji je u naručju sve vreme držao njihovu ćerku. U jednom momentu Ivana je fasciklom pokušala da ga ubode u vrat, a on je jednom rukom pokušavao da se odbrani. Nastavili su da se svađaju, a zatim je počela da gazi po nogama. U tom momentu, između njih je stala Ivanina sestra, bivša poslanica Nevena Adžemović, i počela je da ih razdvaja, tačnije sklonila je Stamenkovićevu u stranu kako ne bi došlo do težih telesnih povreda. Petra je bila veoma uznemirena! Sve to zabeležile su sigurnosne kamere, koje su postavljene u zgradi u kojoj živi Pavlović - priča za naš list dobro obavešteni izvor, a „Alo!“ je imao priliku da pogleda taj snimak.

Pozvali smo Nikolu kako bi prokomentarisao incident koji je imao sa Ivanom Stamenković, ali on nije bio raspoložen za priču.

- Nemojte me zvati za te stvari, neću to da komentarišem - bio je kratak Pavlović, dok je Ivana Stamenković izjavila sledeće:

- Samo smo se raspravljali - a nakon što smo joj rekli da smo videli snimak, Ivana je dodala:

- Jesmo se raspravljali jer je odbio da uzme lekove za dete koje sam tog momenta donela. Nije želeo da joj daje terapiju koju je lekar prepisao i to je razlog zbog kojeg smo se žestoko raspravljali.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti