Jelena Jovanović: Pogođena tračevima koje se vezuju za njeno ime

Jelena Jovanović: Pogođena tračevima koje se vezuju za njeno ime

Autor: | 04/08/2014

0


Zbog priloga koji je emitovan na jednoj nacionalnoj televiziji, Jelena Jovanović je imala potrebu da se obrati javnosti i objasni da neke stvari nisu istinite i da pojedinci a pogotovo njeni fanovi, ne treba da veruju svemu što pročitaju. Jelena se u ovom pismu obratila i novinarima, za koje tvrdi da nisu ispali korektni prema njoj. A šta je napisala na svom Fejsbuk profilu, pročitajte u nastavku.

- Iako ne volim da komentarišem bilo kakve medijske aktivnosti ovog puta ću napraviti izuzetak, jer želim da kažem nekoliko činjenica:
* Imam menadžera, Sašu Obradovića i vrlo sam zadovoljna našom saradnjom.
* Nekoliko puta sam istakla da treba verovati samo mojoj javno izgovorenoj reči, no dešava se da ni to nije dovoljno, jer se snimljeni prilozi seku i montiraju u tv redakcijama bez ikakve mogućnosti da na to utičem, a najave koje prate tako montirane snimke predstavljaju stav autora priloga, a ne moj.
* Sva proizvoljna tumačenja onoga što sam rekla o svom privatnom životu odraz su mišljenja onih koji u svemu vide aluzije i smišljaju razne teorije.
* Ispod časti mi je da odgovaram na bilo kakve gadosti koje objavljuju neki skandalozni proizvodjači tekstova, kada mi se ta ili te persone obrate svojim pravim imenom i prezimenom, a ne kukavički se skrivajući iza redakcijskih nadimaka, kada me pogledaju pravo u oči i iznesu neki relevantan dokaz za ono što piskaraju, rado ću odgovoriti na bilo koje postavljeno pitanje.
Pozdrav,
Jelena Jovanović

Autor: Bobana Živanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još