Anabela Atijas: Nisam trudna, debela sam

Anabela Atijas: Nisam trudna, debela sam

Autor: | 07/08/2014

0


Pevačica Anabela Atijas poslednjih nekoliko meseci bila je meta domaćih medija zbog glasina kako je njen brak u krizi nakon samo godinu dana. Pričalo se o neverstvu njenog supruga, međutim pevačica je u emisiji "Premijera" demantovala ovu priču.
- Ja sam jednom u životu pokušala da objasnim da sam veoma iskrena. Nikada ništa nisam slagala. Kada sam raskidala govorila sam da je istina, kada sam se razvodila isto. Ne znam zašto ljudi očekuju da krijem nešto, jer ako nisu navikli od mene da iskreno govorim, ne znam od koga su - rekla je Anabela, a zatim je rekla da je bila rešena da se vrati u Beograd isključivo zbog posla jer se sve oko posla "vrti" u srpskoj prestonici, što je i izazvalo priče o razvodu.
- To je sve smešno, nas dvoje sedimo i čitamo... to može samo jedan bolestan mozak, koji tako živi, koji vidi u sitne detalje kako se neko ponaša, ima drugu, piše joj, koliko joj često piše.. to je bolesno, ne znam šta drugo da kažem - rekla je Anabela i kroz osmeh objasnila znatiželjnim ljudima da ona nije trudna već debela.
- Oprostite mi molim vas, nisam trudna, nego debela. Eto, ja žena sa 40 godina imam taj stomačić koji podseća na trudnički. Oprostite mi - rekla je kroz osmeh pevačica.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin