Ana Nikolić: Traži dečka na Azurnoj obali

Ana Nikolić: Traži dečka na Azurnoj obali

Autor: | 07/08/2014

0


Ana Nikolić ovo leto provodi u Crnoj Gori, Bosni i Hrvatskoj, a krajem meseca ide na odmor. Pevačica se nada da će tada naći dečka, jer je već pet meseci sama.
- Nakon raskida s rukometašem Vladom Mandićem, Ana je sama. Već pet meseci nema nikog, pa je rešila da ode na Siciliju da bi pronašla ljubav. S njom će otputovati i nekoliko njenih drugarica, sigurne su da će se dobro provesti - rekla je za „Blic“ bliska Anina prijateljica.
Kada smo pozvali Anu, ona nam je sa zagonetnim osmehom rekla da jedva čeka da ide na odmor.
- Radna sezona završava mi se 24. avgusta. Tada idem na Siciliju, a nakon toga planiram da sa društvom odem i na Azurnu obalu. Za razliku od Sicilije, na kojoj sam već bila i kojom sam oduševljena, prvi put idem na Azurnu obalu i veoma se radujem - rekla je Ana za „Blic“.
U životu atraktivne pevačice trenutno sve ide kako treba, osim ljubavi. Ona nam se nedavno poverila da bi bila najsrećnija kada bi našla dečka.
- Volela bih da se konačno pojavi muškarac za koga će govoriti: „Ovo je taj i taj, i ovo je njegova devojka Ana Nikolić“, a ne da svaki bude poznat po tome što je moj dečko. Trenutno mi sve ide, osim ljubavi. Horoskop kaže da će se u septembru pojaviti onaj pravi, pa tako čekam septembar - rekla je pevačica, koja je očigledno rešila da posluša savet astrologa, pa će najveći deo odmora provesti baš u septembru, za kada su joj zvezde „predvidele“ novu ljubav.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti