Ceca Ražnatović: Ne stidim se ponašanja svoje dece

Ceca Ražnatović: Ne stidim se ponašanja svoje dece

Autor: | 12/08/2014

0

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je nastupala u Guči na Saboru trubača pred oko 20.000 ljudi koji su oduševljeno pevali sa njom u glas. Ceca je posle koncerta izjavila da je već dobila poziv za sledeću godinu, a pričala je i o svojoj deci.

- Bila sam pre dve godine u Guči, evo me sada i već sam dobila poziv za sledeću, ali videćemo još - rekla je pevačica u emisiji "Premijera" i dodala da joj se čini da je ovaj koncert bio emotivniji od prethodnog.

Ceca je priznala da ne posećuje društvene mreže, kao i da ne voli da odgovara na pitanja koja su u vezi sa nekim fotografijama koja su njena deca, Veljko i Anastasija, postavili.

- Stalno me zovu, te Veljko se istetovirao, te Anastasija ovo, ono... Oni ne rade ništa čega bi trebalo da se stidim, ne drogiraju se, ne piju.. Deca k'o deca, neka su živi i zdravi - prokomentarisala je pevačica koja se priprema za Pinkov šou.

- Čula sam da će biti glamurozno i to je sve. Nadam se da se neću ogrešiti o neko dete - rekla je pevačica i dodala da neće biti stroga:

- Ako imaš talenat -imaš, ako nemaš, pa nije do mene.

Izvor: Kurir
Foto: Foto: Life content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin