Anabela Atijas: Otkazala sve obaveze zbog bolesti kćerke

Anabela Atijas: Otkazala sve obaveze zbog bolesti kćerke

Autor: | 13/08/2014

0


Anabela Atijas pre dva meseca vratila se u Beograd, kada su krenule spekulacije da je napustila muža Andreja Atijasa. Sada se u Sarajevo vratila zbog najmlađe ćerke koja već danima ima temperaturu.
- Deca su mi prioritet. Posebno Blankica, koja je najmlađa i još je beba. Pomoć oko nje mi je neophodna. Čim se razbolela, sve obaveze sam otkazala i došla u Sarajevo. S nama je došla i Nina, dok je Luna ostala u Beogradu. Ovde je mnogo lakše. Tu je njen pedijatar, ovde je rođena. Andrej mi najviše pomaže. I oko nje i oko kućnih poslova, kuvanja ručka... - kaže za „Blic“ pevačica, koja će se u Beograd vratiti kada joj ćerka ozdravi.
Anabela je istakla da je u njenom braku sve u redu.
- Želja za senzacionalizmom medija iziskuje moje konstantno pravdanje. Shvatam da je to teret slave koji moram da podnesem, ali nije prijatno kada vas stalno neko zove i pita da li je sve u redu. Ni Andreju nije svejedno. Sve je u najboljem redu u našem braku. Od samog starta smo se odlično uklopili, savršeno funkcionišemo, najveća smo podrška jedno drugom - kaže Anabela.

Autor: Blic
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin