Darko Lazić: Prinova promenila pevačeve navike

Darko Lazić: Prinova promenila pevačeve navike

Autor: | 18/08/2014

0

Posle mesec i po dana od kada je postao otac opet smo razgovarali sa Darkom Lazićem koji za SCANDAL! otkriva kako se snašao u ulozi oca.

- Malo manje vremena provodim kod kuće ali je predivno biti otac. Neopisiv je osećaj kada dođeš kod kuće i vidiš bebu.... Odmah zaboraviš i na umor i na sve. Prezadovoljan sam. Iako ima samo mesec i po ona ima svoj stav. Ana me oduševljava, non stop je sa bebom i prava je majka. Mogu reći da Ana savršeno izgleda, vratila je liniju. Ja ću do Nove Godine da skinem još koje kilo. Naučio sam i da menjam pelene, Ana i ja sve radimo zajedno a pomažu nam i njena majka i moja majka - priča Darko za SCANDAL!

A šta je još rekao pogledajte u snimku OVDE!

Još sočnih detalja samo u print izdanju SCANDAL!-a a u novom broju puno ekskluzivnog materijala! Samo u novom broju SCANDAL!-a porčitajte kako Ceca iz temelja renovira kuću na Kipru. Ekskluzivno u SCANDAL!-u i nove fotke Cece u kupaćem! Katarina Živković otkriva kako je mogla da pogine na putu za Crnu Goru a Stanija istinu kako se dobro unovčila! SCANDAL! najtiražniji tabloid je u prodaji na svim kioscima.

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Foto i video IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin