Poznate zgodne dame koje su izbacile šećer iz ishrane

Poznate zgodne dame koje su izbacile šećer iz ishrane

Autor: | 01/09/2014

0

Neke od najzgodnijih žena sveta svoju liniju održavaju tako što u širokom luku zaobilaze šećere. Sve se više priča o tome kako slatkiši ne donose nikakvu korist našem organizmu, a mogu da načine veliku štetu. Upravo zato svetske lepotice pokušavaju da ih izbegavaju, a neke od njih čak ne jedu ni voće jer sadži voćne šećere.

ADRIJANA LIMA

Pored toga što redovno jede, ova lepotica svoju figuru održava i tako što ne unosi šećere, i jede puno proteina. Za doručak unosi ugljene hidrate, ali se u toku dana trudi da jede meso, ribu i što više svežeg povrća.

- Trudim se da mi ishrana bude prilično izbalansirana. Puno proteina, bez ugljenih hidrata i šećera - kaže Adiana.

DŽESIKA ALBA

Džesika Alba svoju savršenu figuru takođe održava tako što izbegava slatkiše, iako priznaje da ih obožava. Od ugljenih hidrata unosi samo one koji imaju nizak glikemijski indeks, i redovno vežba, iako kaže da ni u tome ne uživa. Ipak, ona je reacionalna sa svojom ishranom.

- Volim da pojedem nešto "bezobrazno" isto kao i svi, ali trudim se da to svedem na minimum. Ako mi se jede nešto slatko, poješću voće. Ko bi mogao da odbije sveže jagode i trešnje? - pita se zgodna glumica.

BRITNI SPIRS

Ona se pred očim javnosti dugo borila sa viškom kilograma, ali izgleda da je konačno pronašla recept za savršenu figuru. Ali, taj recept je pomalo ekstreman. Naime, Britni Spirs je kilažu skinula tako što je iz ishrane izbacila sve šećere - čak i one koji dolaze iz voća.

- Ne unosim šećer uopšte. Ne jedem voće, pa čak ne pijem ni voćne sokove zbog šećera. Jedem piletinu, lososa i pirinač. Trudim se da u toku dana unesem samo 1.200 kalorija - ispričala je Britni.

GVINET PALTROU

Gvinet Paltrou smatra da ljudski organizam ne može da se nosi sa ogromnom količinom šećera koju unosimo danas, i da zato treba svi da prestanu da jedu slatkiše, ili bar da smanje unos. Ona tvrdi da je trećina kalorija koje u toku dana unesemo upravo iz šećera ili nezdravog belog brašna. Glumica je otvoreno pričala o tome kako je i njoj samoj bilo prilično teško da se odvikne. Ali, uspela je i sada se hrani isključivo makrobiotički.

DŽESIKA BIL

Zgodna Džesika Bil figuru održava pomoću čuvene Paleo dijete. Ona se trudi da sve obroke sama kuva kod kuće, i da ne jede ništa što se kupuje već pripremljeno i spakovano. Jede proteine i povće svakodnevno, a na šećer ni ne pomišlja.

- Kada se hranite po Paleo planu jednostavno skinete višak masnoće i višak vode, to je sjajno - izjavila je Džesika.

Izvor: zena.blic.rs

Foto: SIPA, Instagram,  JLP, FAME

 

 

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin