Goca Tržan: Ponosna majka đaka prvaka

Goca Tržan: Ponosna majka đaka prvaka

Autor: | 02/09/2014

0


Lena Marinković, kćerka pop pevačice Goce Tržan, krenula je juče u školu. Ponosna majka je svog "đaka prvaka" odvezla do škole i potom nestrpljivo iščekivala da se devojčica vrati kući i prenese joj utiske. Goca se zatim o ovom važnom porodičnom događaju pohvalila na društvenim mrežama.
- Ispratila đaka prvaka prvi dan u školu. Kad je vreme tako brzo prošlo? Još juče mi je spavala u naručju - napisala je Goca.
Tržanova je svoju naslednicu upisala u privatnu školu kako bi njeno obrazovanje bilo na nivou koji ona želi, a smatra da ga ne može dobiti u državnim školama. Goca je i pre zvaničnog Leninog polaska u školu devojčicu vodila u tu ustanovu kako bi se navikla na obaveze i nove drugare.
Škola koju je Goca odabrala verifikovana je od Ministarstva prosvete i sporta i programski sadržaj je isti kao i kod državnih ustanova. Navodno, pevačica će od prvog do četvrtog razreda godišnje plaćati po 3.500, a od petog do osmog 4.500 evra. Svako dete ima pravo na školski prevoz, a u odeljenjima je po 15 učenika. Deca uče dva strana jezika.
- Bila sam protivnik privatnih obrazovnih ustanova, međutim, nedavno sam promenila mišljenje. Njihov odnos prema učenicima se razlikuje, obrazovanje, način na koji se radi s njima. Najbitnije mi je da je sistem prihvaćen kao u većini najvećih škola na svetu. Logično je da želim da mi dete ide dobrim putem. Nastava je na srpskom jeziku, ali se radi po najsavremenijem sistemu obrazovanja. Sigurna sam da će se Lena dobro snaći i da će se u njoj probuditi interesovanje za gradivo - izjavila je nedavno pevačica.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti