Mario Baloteli ostavio verenicu Fani Negušu

Mario Baloteli ostavio verenicu Fani Negušu

Autor: | 04/09/2014

0

Bivši fudbaler "Milana" Mario Baloteli ostavio je verenicu Fani Negušu i to zbog britanske manekenke koju je upoznao po dolasku u Liverpul, gde će naredne sezone igrati u dresu istoimenog kluba.
Naime, iako Fani važi za najlepšu među devojkama i suprugama fudbalera, izgleda da to popularnom Mariju nije dovoljno. Fudbaler je nekoliko puta raskidao vezu sa svojom verenicom, ali izgleda da je ovog puta kraj definitivan, prenose italijanski mediji. Kako piše britanski "San", dvadesetčetvorogodišnji fudbaler se uveliko hvali prijateljima kako je započeo romansu sa jednom manekenkom.
- Mario je već pričao prijateljima da se rastao od Fani. Pohvalio se kako već ima novu devojku, te da je u pitanju popularna britanska manekenka. On, definitivno, ima svoj omiljeni tip devojka, a to su manekenke - ispričao je izvor za britanski tabloid.
Tamnoputi reprezentativac Italije, koji iz veze sa Rafaelom Fiko ima kćerku koju je nedavno priznao, poznat po neobičnim frizurama, brojnim tetovažama i kontroverznim izjavama, tvrdio je kako je Fani prava žena za njega, te da će se ovog leta venčati.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Mario Baloteli