24 sata elegancije na Belom dvoru

24 sata elegancije na Belom dvoru

Autor: | 05/09/2014

0

Svojevrsna smotra prestižnih brendova počela je večeras na Belom dvoru, čime je Beograd po četvrti put postao domaćin manifestacije “24 sata Elegancije - Concours d’Elegance & Salon of Excellence”, trodnevnog spektakla posvećenog automobilskoj kulturi, rafiniranosti i kvalitetu. U prisustvu brojnih uglednih zvanica, među kojima su bili pripadnici diplomatskog kora, biznisa, kulturnog i javnog života, veče je proteklo u znaku prestiža, a mnoge naše poznate ličnosti došle su da podrže manifestaciju koja u prvi plan stavlja istančan ukus za lepo i prefinjeno, a tim povodom Beli Dvor pretvoren je u svojevrstan izložbeni prostor.

Na platou ispred ulaza u Dvor zvanice su imale priliku da vide modele poznate milanske kolekcije automobile Carozzeria Touring Superleggera, a u okviru prve večeri događaja otvorena je jedinstvena izložba istorijskih odela čuvene kuće elegancije Maison Cifonelli i ekskluzivne obuće za gospodu Corthay iz Pariza, a predstavljeni su i najnoviji Tag Heuer satovi.

Najveću pažnju gospode, očekivano, privukao je najnoviji model britanskog proizvođača luksuznih automobila Jaguar F-Type, koji je sve zadivio svojim izgledom. Specijalno povodom ovog prestižnog beogradskog događaja protekle večeri u prostorijama kraljevskog doma izloženi su unikatni modeli luksuznih damskih cipela brenda Caovilla, koji mnoge holivudske dame rado obuvaju.

Vrhunac večeri predstavljala je gala večera tokom koje je održana dobrotvorna aukcija, a sredstva prikupljena tom prilikom doniraće se „Fondaciji Princeze Katarine Karađorđević“ za pomoć nezbrinutim mališanima.

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: Boško Karanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin