Robert Dauni Džunior: Narkomanija je nasledna, a moj sin je stigao do ponora

Robert Dauni Džunior: Narkomanija je nasledna, a moj sin je stigao do ponora

Autor: | 10/09/2014

0

Robert Dauni Džunior je intervjuu za "Vanity Fair" otvoreno govorio o svom sinu i njegovoj zavisnosti. Glumac i muzičar nije krio detalje ni o svojoj dugogodišnjoj borbi sa drogama i čestim pokušajima rehabilitacije, a ispričao je i kako je zbog posedovanja narkotika završio u zatvoru.
Proces rehabilitacije i pokušaja da život vrati u normalan tok za ovog glumca bio je težak:
- Najvažnije je izaći iz tog kaveza. Mnogi uspeju da izađu, ali se ne promene.
Takođe, Robert je ispričao i kako njegov sin Indio vodi bitku sa zavisnošću, nakon što je uhapšen zbog posedovanja kokaina u junu. Čuveni glumac naglasio je da veruje da je bolest u njegovom slučaju nasledna.
- Ipak je on sin svoje majke i oca. Međutim, do ponora je stigao mnogo brže nego nas dvoje. To je i tipično za vreme u kojem živimo - sve se ubrzava - zaključio je glumac.
Dvadesetogodišnji Indio, najstarije je dete zvezde filma "Ajron Men" i glumice Debore Falkoner, dok sa sadašnjom suprugom Suzan Levin, glumac ima dvogodišnjeg sina Ekstona.

Inače, glumac naglašava da uživa u novom braku i ulozi oca, a nedavno je, vraćajući se sa Filmskog festivala u Torontu, na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter, objavio fotografiju sa suprugom i mališanom ispod koje je ostavio komentar:
- Velika i srećna porodica.

Autor: Life Content
Foto: SIPA; Robert Downey, Jr / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin