Kendal Džener: Izgled manekenke na meti kritika tabloida

Kendal Džener: Izgled manekenke na meti kritika tabloida

Autor: | 21/09/2014

0

Za Kendal Džener i njenu manekensku karijeru nevolje ne prestaju. Jedan australijski tabloid raspucao je preko cele naslovne strane Kendal sa modne piste i njen celulit na butinama, a slika je propraćena pričom da joj modni magovi traže da pod hitno smrša.

"Predebela si za pistu" naslov je u magazinu "Famous", a tu su i fotografije da potkrepe ove tvrdnje.U tekstu dalje stoji da ukoliko želi da se i dalje bavi modom mlada Kendal će morati da smrša 8 kilograma.

Kendal je već imala probleme sa koleginicama manekenkama, jer reputacija klana Kardašijanovih prestiže gde god da se pojavi. Tako je optužena da do poslova dolazi samo zbog slavne porodice.

U njenu odbarnu preko društvenih mreža stala je Ajrlend Boldvin, koja je sa nekoliko besnih tvitova optužila magazin da su u fotošopu dodali celulit na Kendaline butine.

- Videla sam naslovnu stranu sa Kendalinim celulitom. Samo da vam kažem, ta devojka ima besprekorne noge! Lično sam se uverila više puta! Celulit je dodat u fotošopu - napisala je besna Ajrlend.

Izvor: Blic

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: kendal džener