Goca Tržan sa ocem i bratom pokreće novi porodični biznis

Goca Tržan sa ocem i bratom pokreće novi porodični biznis

Autor: | 22/09/2014

0

Članica žirija "Pinkovih zvezdica", pevačica Goca Tržan, nedavno je od dede nasledila 10 hektara zemlje u Ugrinovcima, gde planira na proleće da otvori farmu ovaca. Goca će u privatni biznis ući zajedno s bratom i ocem, koji će umesto nje voditi ceo projekat.
- Goca je prvo mislila da proda zemlju, a onda je shvatila da je novac zapravo u poljoprivredi i da se sve više biznismena i poznatih ličnosti okreće tome. Izgradnja torova i poslovnog objekta počeće na jesen, a sve će biti završeno na proleće sledeće godine, kad će na ogromno imanje biti useljeno prvo stado. Goca planira da radi veliki izvoz, posebno u Rusiju, kao i u susedne zemlje. Inače, uzgajaće posebnu sortu ovaca virtemberg, budući da se ona pokazala kao najkvalitetnija - kaže sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.
Tržanova bi za dve godine rada farme, prema proceni, mogla da zaradi mnogo novca, posebno što je ta sorta veoma tražena u inostranstvu.
U toku jučerašnjeg dana pozvali smo Gocu za komentar, ali ona nije želela da otkriva detalje novog porodičnog biznisa.
- Nemojte, molim vas, da pričamo o tome. To je nešto čime će se baviti moja porodica, a ja ću biti samo deo priče. Planovi su još u toku, tako da ne mogu da kažem ništa detaljnije - bila je kratka pevačica.
Interesantno je da je Goca nakon završene srednje škole upisala Poljoprivredni fakultet u Zemunu, odsek stočarstvo, uprkos tome što je želela da se bavi muzikom i glumom. Veoma brzo je započela muzičku karijeru u grupi "Tap 011", zbog čega je zanemarila učenje, a kasnije i napustila studije.
- Istina je da sam upisala Poljoprivredni fakultet, odsek stočarstvo - rekla je pevačica.
Inače, Goca ovih dana privodi kraju novu pesmu, a angažovana je i kao član žirija u novom projektu ružičaste televizije "Pinkove zvezdice", koji će i među najmlađima odabrati buduću pevačku zvezdu.

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: goca tržan