Ana Stanić: Uživanje na Mikonosu

Ana Stanić: Uživanje na Mikonosu

Autor: | 23/09/2014

0

Pevačica Ana Stanić uživa u suncem okupanom grčkom ostrvu Mikonos, gde je nedavno prisustvovala glamuroznom venčanju na kojem je ponela elegantnu haljinu boje pudera, a boravak na egzotičnom ostrvu atraktivna Beograđanka upotpunjava odlascima na plažu, ali i opuštajuće trenutke pored bazena.

U društvu prijateljica, pop zvezda obilazi najlepše lokacije ovog mondenskog mesta, na kojem mnogi poznati traže utočište i mirnu luku, kako bi napunili baterije. Momente uživanja na plažama i u noćnom provodu, Ana je podelila sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.


Poznata pevačica nedavno je najavila izlazak novog, sedmog po redu studijskog albuma, a nakon šest godina pauze Ana će uskoro promovisati i nove pesme. Na albumu će se naći deset novih numera, koje su rezultat saradnje sa Đorđem Miljenovićem poznatijim kao Sky Wikluh, sa kojim je ranije snimila duetsku pesmu, a svoj udeo u novom materijalu imala je i grupa VIP. Predivan ambijent bisera Egejskog mora pevačici bi mogao da posluži za snimanje kadrova spota u nekoj od novih pesama, a ostaje da se vidi da li je boravak u Grčkoj rezervisan isključivo za relaksaciju ili i profesionalni angažman.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Ana Stanić / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana stanić Spy