Ovo zaista deluje: Tri trika uz koja nikada nećete biti gladne

Ovo zaista deluje: Tri trika uz koja nikada nećete biti gladne

Autor: | 13/10/2014

0

Drastični gubitak kilograma zahteva i drastične mere kao što su strogo kontrolisana ishrana i vežbanje. Ono što ćemo vam otkriti nije dijeta niti čarobna sprava koja topi kilograme već tri jednostavna trika kojima možete ubiti glad.

Držanje dijete zahteva disciplinu i doslednost, ali neizdrživi osećaj gladi može sve upropastiti. Kako bi izdržali do samog cilja upoznajte se s tri ubice gladi koje možete kombinovati između obroka.

1. Kiseli krastavci

Kiseli krastavci ne moraju biti samo prilog već i idealno sredstvo za ubijanje gladi. Ova kisela poslastica snižava šećer u krvi pa samim tim i ublažuje osećaj gladi.

Osetite li sat vremena pre obroka neopisivu želju za hranom, zagrizite nekoliko kiselih krastavaca.

2. Bademi, orasi i lešnici

Već smo spominjali kako je koštunjavo voće zdrava i hranljiva grickalica koju možete uvek upotrebiti između obroka.

Šaka ove zdrave poslastice trenutno će vas zasititi, a u kombinaciji sa sušenim voćem poput grožđa, smokvi ili šljiva su nepobedivi borci protiv gladi.

3. Mineralna voda umesto gaziranih sokova

Iako gazirani sokovi takođe ubijaju glad, oni su kalorični što vam nikako neće pomoći ako ste na dijeti. Sok zamenite mineralnom vodom.

Ona će vas trenutno "naduvati", a samim tim i zasititi. Ovo niskokalorično piće možete iskombinovati i sa prethodnim namirnicama. Popijte čašu mineralne vode nakon već spomenutih grickalica što će dodatno utoliti vašu glad.

Izvor: zadovoljna.hr

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin
Tagovi: Dijeta glad trikovi