Vojvotkinja od Kembridža: Prvi put u javnosti nakon objave da je trudna

Vojvotkinja od Kembridža: Prvi put u javnosti nakon objave da je trudna

21/10/2014

0


Britanska kraljevska porodica medijima je juče dostavila dopis u kojem piše da će vojvoda i vojvotkinja od Kembridža svoje drugo dete dobiti u aprilu 2015. godine. U istom saopštenju dodaje se i da se opšte zdravstveno stanje vojvotkinje Ketrin, koja se na neko vreme povukla iz javnosti zbog jutarnjih mučnina, popravlja, te da će se uskoro vratiti svojim redovnim dužnostima.
Tridesetdvogodišnja brineta danas je to i učinila. Naime, ona i njen suprug, princ Vilijam su u društvu kraljice Elizabete II, dočekali i pozdravili predsednika Singapura Tonija Tana i njegovu suprugu Meri koji su doputovali u četvorodnevnu posetu Britaniji.

Majka malenog princa Džordža blistala je u sivoj haljini Aleksandra Mekvina uz šešir Džejn Tejlor i gostima poželela dobrodošlicu.
Pored toga što je u javnosti pokazala trudnički stomak, ovaj događaj značajan je i zbog toga što je Kejt prvi put učestvovala u formalnom delu zvanične posete nekog državnika u Britaniji, kojih u toku godine ima tek nekoliko. Sudeći po osmehu koji nije skidala sa lica, čini se da se lepa princeza u potpunosti oporavila od tegoba zbog nesnosnih mučnina koje je osećala tokom prvih meseci trudnoće.

Autor: Deana Đukić, Life Content
Foto: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin