36. "Perwoll Fashion Week": Poznati nisu propustili modni spektakl

36. "Perwoll Fashion Week": Poznati nisu propustili modni spektakl

Autor: | 24/10/2014

0

"Fashion Week" definitivno je prilika tokom koje poznati žele da pokažu koliko imaju stila, te kako je njihov "autfit" baš onaj koji svi komentarišu. Pritom, nadaju se dobro ostavljenom utisku i pozitivnim komentarima. Međutim, kako možemo da primetimo, na večerašnjim revijama poznati su se pojavili u veoma jednostavnim odevnim kombinacijama, možda i previše običnim za jednu ovakvu modnu manifestaciju.

Pored toga, mnogi od njih izgleda i dalje žive u ubeđenju da je "total black outfit" nepogrešiva kombinacija. Rukovodeći se ovim načelom, Goca Tržan pojavila se u crnom odelu, koje joj, istina, veoma dobro stoji, ali je, možda ipak odabir "agresivnih čizama" bio pogrešan. I Boško Jakovljević došao je u tamnoj kombinaciji koju je "razbio" belim patikama i po ko zna koji put dokazao da je "manje zapravo više". Katarina Šišmanović se, takođe, odlučila za "autfit" u crnoj boji, kao i Ines Jevrosimović, Vesna De Vinča, Nataša Rašić, Marina Perazić, Marijana Mićić, kaskader Uroš Ćertić i mnogi drugi...

Revijama je prisustvovala i modna kreatorka Ivana Pilja koja je ovde donela malo "vintidž" atmosfere. Sandra Perović je svoju crnu kombinaciju osvežila crvenim sakoom, dok se Verica Rakočević jedina usudila za malo smeliji i šareniji stajling. Drugo veče ove modne manifestacije nisu propustili ni Tanja Vojtehovski i Ana Vasiljević koje su svojim odevnim kobinacijama, pored Verice, donele malo boja u ovo more tamnih izdanja.

Sutra vas na našem portalu ponovo čekaju izveštaji sa revija!
“Perwoll je brend koji voli modu i prati trendove”.

Tekst: Vanja Pantin, Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin