Robi Vilijams na Jutjubu objavio da je ponovo postao otac

Robi Vilijams na Jutjubu objavio da je ponovo postao otac

Autor: | 28/10/2014

0

Britanski pevač Robi Vilijams i njegova suptuga Ajda Fild postali su roditelji po drugi put, a njihova mezimica Teodora dobila je brata. Porođaj je protekao u najboljem redu, a fanovima poznatog muzičara ukazala se prilika da na Jutjubu gledaju snimke iz porodilišta koje je poznati tata i suprug lično postavljao. Četrdesetogodišnji pevač trudio se da ženi olakša situaciju kroz koju je prolazila i zasmejava je igrajući i pevajući u sobi u kojoj je ležala zbog trudova, a sve to beležio je video kamerom. Snimke je potom objavljivao na internetu.
Danas je na svom Jutjub kanalu postavio najnoviji video iz porodilišta u kojem otkriva kako se oseća nakon što je ponovo postao otac.
- Nikada nisam bio više zaljubljen i nikada nisam bio više ponosan na svoju ženu - ona je apsolutno neverovatna. Veoma smo srećni i počastvovani što ste podelili ovo putovanje sa nama - izjavio je emotivni muzičar, što su gledaoci video snimka dočekali sa oduševljenjem.
Slavni par još uvek nije izabrao ime za dečaka, ali će vrlo verovatno i taj trenutak najpre podeliti sa internet zajednicom.

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: Robbie Williams / Twitter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin