Svetlana Ražnatović: Žrtvovala sam svoj život zbog karijere

Svetlana Ražnatović: Žrtvovala sam svoj život zbog karijere

Autor: | 11/11/2014

0

Svetlana Ceca Ražnatović, koja je član žirija u "Pinkovim zvezdama", rekla je da je žrtvovala svoj život radi karijere. Pevačica je otkrila da za dobru i uspešnu karijeru pevača treba mnogo sreće a pre svega dobra pesma i da za taj posao ne postoji priručnik.
- To se ne uči, ne postoji recept za uspešnu karijeru, tu je veoma važan faktor sreće. Ja sam svoj život žrtvovala zbog karijere, svoje detinjstvo. Ja sam počela sa 14 godina i već sam imala formiran glas i proglašena čudom od deteta - rekla je Ceca u Jutarnjem proglamu na TV "Pink".
Ceca je dala savet mladim pevačima da je za njihov uspeh najvažnija dobra pesma, ali i da je za to mnogo sreće, ali i da uvek uče i slušaju savete.
- Ne treba ništa juriti, važna je pesma i izbor saradnika, a mnogo stvari treba da se poklopi, da budu predodređeni, a ima tu i nešto što je Bog poklonio - zaključila je pevačica.
Svetlana je rekla da nju karijera nije promenila i da nije poletela.
Slava me nije nikada ponela ni promenila. Uvek treba da pomeram granice, da eksperimentišem, a to nije lako i to je velika obaveza. Ali ja volim svoj posao i odatle takav uspeh - tvrdi Svetlana.

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin