Gvinet Paltrou: Nemam strah od starenja

Gvinet Paltrou: Nemam strah od starenja

Autor: | 13/11/2014

0

U vreme kada savremeni imperativi lepote diktiraju brojne radikalne mere ulepšavanja i nege, zbog kojih su mnoge holivudske glumice odlučile da se podvrgnu nekom estetskom zahvatu, Gvinet Platrou tvrdi da ona nije jedna od njih. U intervjuu za jedan britanski lajfstajl magazin poznata glumica progovorila je o svom odnosu prema starenju i promenama na koži, koje godine neminovno nose.
- Nisam od onih žena koje stanu ispred ogledala i proučavaju svoj izgled. To nikako! Radije bih umrla nego da na taj način gledam svoje lice - rekla je Gvinet, otkrivši i da joj jutarnu negu predstavlja jedino pranje zuba, a da kremu koristi samo pred spavanje.
Ona je dodala i da četrdesete voli više nego svoje dvadesete.
- Nema ničeg zabavnog u ranim dvadesetima, kada ne poznajete sebe i borite se da prihvatite ko ste i šta ste. Postoje slučajevi kada mlade devojke zaista rano postanu zrele, ali meni je trebalo mnogo vremena za to i ni za šta se ne bih vraćala u taj period mog života - odlučna je Gvinet.
Plavokosa glumica ovog leta stavila je tačku na brak sa muzičarem Krisom Martinom, a američki tabloidi nedavno su objavili da je Gvinet u otvorenoj vezi sa holivudskim producentom Bredom Felkukom i da se njih dvoje zajedno pojavljuju na privatnim žurkama, na kojima bez ustručavanja razmenjuju nežnosti.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: gvinet paltrou

Najnovije vesti