Tvoje lice zvuči poznato: Zvonko Pantović Čipi provokativnim nastupom do pobede

Tvoje lice zvuči poznato: Zvonko Pantović Čipi provokativnim nastupom do pobede

Autor: | 24/11/2014

0

Rok pevač, koga smo do sada gledali na štiklama, u haljini, pa i u odelu, sinoć je sve ostavio bez daha. Zvonko Pantović Čipi kao striper, sigurno ste mislili da je šala, ali na opšte oduševljenje, on je upravo zbog ove simpatične koreografije odneo pobedu u 7. epizodi.
- Ples nije moj glavni adut, ja sam pevač, ali izgleda da je ovo što smo momci i ja navežbali, strašno zabavilo publiku i žiri. Naravno, zabavili su se i moji prijatelji i kolege na sceni, tako da sam uz njihovu pomoć ja večeras pobedio. Koreografija je bila jako fenomenalna i svima se svidela, što je bio zapravo glavni razlog pobede.
Na pitanje da li je imao tremu Čipi nam se nasmejao i rekao da ništa teže u životu nije radio.
- Imao sam užasnu tremu, upravo zbog toga što to nikada ranije nisam radio, mislim da mi je ovo večeras bio najteži zadatak do sada.
Ček od hiljadu evra pevač je odlučio da donira u Dom za nezbrinutu decu “Mladost” u Kragujevcu, pre svega zato što je to njegov rodni grad.
- To su deca bez roditeljskog staranja, kojima je uskraćena roditeljska ljubav i osnovne stvari koje bi jedno dete trebalo da ima. Ovo je samo jedan mali znak pažnje i apel na sve ostale ljude koji ovo gledaju.

Izvor: TV Prva

Foto: TV Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti