Bez Fotošopa: Ovo su prave mere holivudskih lepotica

Bez Fotošopa: Ovo su prave mere holivudskih lepotica

Autor: | 25/11/2014

0

Od pogleda na njihova tela muškarcima zastaje dah, dok dame komentarišu kako je "sve to Fotošop". U izgled ovih slavnih dama uloženo je mnogo vremena i novca, a iza njihovih savršenih tela stoji mnoštvo trenera, nutricionista, stilista, ali i estetskih hirurga. Uprkos tome svi se pitaju koliko su one zapravo vitke?
Za sve one koji su se pitali koji konfekcijski broj nose svetske zvezde i koliko kilograma imaju, donosimo odgovor.


Bijonse

Vlasnica najslavnijih bokova, pop diva Bijonse, oduvek je vešto sakrivala privatne detalje pa tako i koji broj haljine nosi. Međutim, na ovogodišnjoj dodeli Grammy nagrada dizajner Majkl Kostelo u čijoj se toaleti pojavila otkrio je:

- Haljina je manja od broja 34, između 32 i 34. Ona je zaista sitna i izgleda divno!


                                             Kim Kardašijan

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan o čijoj zadnjici bruji ceo svet uživo je zapravo veoma niska i sitna. Iako je tokom trudnoće bila na udaru medija zbog svoje kilaže, nakon porođaja se u rekordnom roku vratila u top formu i na svoju idealnu težinu od 56 kilograma.


Rijana

Lepotica s Barbadosa koja je uzor većini mladih devojaka širom sveta uvek je isticala da su obline privlačne. Tako je pre dve godine priznala da trenutno nije zadovoljna svojim telom jer nosi broj 28 - američki "nula":
- Preterala sam. Više volim sebe kada sam malo bucmastija! - priznala je tada Rijana.


Kejti Peri

Tinejdžerska zvezda Kejti Peri nije uvek bila zadovoljna svojim telom.

- Kada sam bila devojčica imala sam oko 65 kilograma i ogromne grudi koje sam sakrivala u uskom topiću. Tada sam mislila da se moje telo nikada neće oformiti. Ali, jeste. Danas imam oko 58 kilograma i potpuno sam zadovoljna kako izgledam - iskrena je bila pevačica.


Džesika Simpson

Glumica i pevačica Džesika Simpson često ima velike oscilacije u kilaži. Nedavno se pohvalila da je ponovo u top formi, da je dovela liniju do savršenstva, te priznala da se njen konfekcijskih broj kreće između 34 i 36 i da je teška samo 40 kilograma.


Mila Kunis

Zvezda serije "Lude sedamdesete" i novopečena majka Mila Kunis kaže da je od tinejdžerskih dana imala oko 53 kilograma, ali da se za uloge podvrgavala dijetama. Tako je tokom snimanja filma "Crni labud" spala na samo 43 kilograma.


Bruklin Deker

Da u modnom svetu ne vladaju isključivo mršave devojke bez oblina dokazuje američki top model, Bruklin Deker.

- Ja imam obline i velike grudi. Nosim konfekcijski broj 34 što je za modni svet preveliki broj, ali svejedno se uspešno bavim ovim poslom - otkrila je ona.


Tori Speling

Zvezda kultne tinejdžerske serije "Beverli Hils", atraktivna Tori Speling burno je reagovala na novinske napise da boluje od anoreksije.
- Lažu! Dođite u moju kuću i izmerite me - visoka sam 168 cm imam 48 kilograma! - izjavila je tada ova plavokosa glumica.


Hajden Penetijer

Njena koleginica Hajden Panetijer oduvek je bila sitna, ali nikada premršava. Ipak, uvek je pazila na svoju liniju, osim u trudnoći.
- Visoka sam 152 centimetra i inače imam 48 kilograma, a u trudnoći sam se ugojila već 20 kilograma - izjavila je nedavno ona i dodala da se neće venčati dok ne smrša.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti