Novogodišnja atmosfera u domu Goce Tržan

Novogodišnja atmosfera u domu Goce Tržan

Autor: | 10/12/2014

0

Goca Tržan ovih dana je preokupirana snimanjem emisije "Pinkove zvezdice", u kojoj je član žirija. Iako se već sprema za doček Nove godine koji će provesti radno u Banjaluci, pevačica ipak najveću pažnju posvećuje svojoj kćerki Leni. Njih dve su ukrasile svoj stan u beogradskom naselju Mirijevo, a pevačica je fotografiju tek okićene jelke objavila na Instagramu.
- Možda smo i poranili, ali praznično raspoloženje je već počelo da nas drma! Nek' sija!

Inače, Tržanova je nedavno u intervju za "Kurir" govorila o lošem braku koji je imala s Ivanom Marinkovićem i najavila da će sledeće godine roditi dete svom dečku Radomiru Raši Novakoviću.
- Papir ne može da pokvari dobru vezu, ali ni da popravi lošu. Nije nam to sad prioritet, imamo bitnijih stvari. Možda me još malo drži loše iskustvo jer imam brak iza sebe i veliko razočaranje, ali polako me popušta. Ne bih da napravim grešku, ali mislim da je neću napraviti. Još koju godinu i neki stepenik da pređem da budem sigurna da li sam za to ili ne. Imam jednu veliku neostvarenu želju, a to je trudnoća. Želim da je ostvarim u narednoj godini. Volela bih da imam dvoje dece. Bila bi velika šteta da znam da imam mogućnosti, a da to ne ostvarim. Na tome ću raditi.

Autor: Life Content
Foto: Goca Tržan / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: goca tržan