Uz Gocu Tržan i brojne poznate ličnosti proslavljeno 111 godina postojanja Vinarije Čoka

Uz Gocu Tržan i brojne poznate ličnosti proslavljeno 111 godina postojanja Vinarije Čoka

Autor: | 12/12/2014

0

Vinarija Čoka proslavila je jubilej - 111 godina postojanja svečanim prijemom sinoć u hotelu "Metropol Palace" u Beogradu u društvu više od 300 zvanica iz javnog i kulturnog života. Svečanosti su prisustvovali ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, predsednik ITM grupe Toplica Spasojević, nekadašnji fudbaler Savo MIlošević, glumac i režiser Milutin - Mima Karadžić, pevačice Tijana Dapčević i Danijela Vranić, Milan Đurđević i ostali članovi benda "Neverne bebe", te brojne druge poznate ličnosti.

Dobro raspoloženi gosti uživali su degustirajući najfinije ukuse asortimana Vinarije Čoka uz eksplozivni nastup Goce Tržan. Prema rečima Dragana Simovića i Željka Kneževića, vlasnika Vinarije Čoka, prioritet je pre svega kvalitet vina, zato kompanija od 2000. godine ulaže u novu energiju i ideje, stvarajući nove brendove i osvaja ne samo domaće, nego i svetsko tržište.

Vinarija Čoka danas u svom porfoliju ima više od 40 jedinica proizvoda i izvozi 30 odsto proizvoda u Evropu, Ameriku, Aziju, Australiju i Afriku.
Tradicija, kvalitet, ali i neprekidno usvajanje novih standarda koji zahtevaju probirljivo svetsko tržište, učinili su da Vinarija Čoka bude prepoznatljiva u zemlji i regionu, a ujedno su to i imperativi ove tradicionalne vinarije.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti